Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
-4%

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 168
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302135927
EAN:9788302135927
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Cena sugerowana przez wydawcę:
81,10
77,71
Oszczędzasz: 3,39

Opis

Podręcznik do nauki:

przygotowywania oferty usług gastronomicznych,
planowania działań związanych z promocją gastronomii,
kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi,
przygotowywania miejsca wykonania usług,
sposobów doboru i właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.