Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP
-5%

Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 496
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 17x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302147210
Technologia gastron.z tow. cz.2 Kwal. T.6 REA-WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
49,20
46,63
Oszczędzasz: 2,57

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.