Opis
Podręcznik Bliżej techniki. O żywności i żywieniu wyjaśnia, na czym polega prawidłowe odżywianie, uczy planowania posiłków i przyrządzania smacznych, a jednocześnie zdrowych potraw.
Atutem książki jest ciekawy tekst i duża liczba fotografii i rysunków ilustrujących omawiane zagadnienia.
Jest to znany podręcznik, który został dostosowany do wieloletniego użytku zgodnie z nowelizowaną w 2014 r. ustawie o systemie oświaty.
Zgodnie z rozporządzeniem MEN z dnia 8 lipca 2014 r. w sprawie dopuszczenia do użytku szkolnego podręczników podręczniki do zajęć technicznych w gimnazjum nie podlegają dopuszczeniu do użytku szkolnego.
Atutem książki jest ciekawy tekst i duża liczba fotografii i rysunków ilustrujących omawiane zagadnienia.
Jest to znany podręcznik, który został dostosowany do wieloletniego użytku zgodnie z nowelizowaną w 2014 r. ustawie o systemie oświaty.
Zgodnie z rozporządzeniem MEN z dnia 8 lipca 2014 r. w sprawie dopuszczenia do użytku szkolnego podręczników podręczniki do zajęć technicznych w gimnazjum nie podlegają dopuszczeniu do użytku szkolnego.
Inne tego autora
"Bliżej techniki. O żywności i żywieniu" to podręcznik z ćwiczeniami do zajęć technicznych na poziomie gimnazjum. W podręczniku autorki wyjaśniają, na czym polega prawidłowe odżywianie, uczą planowania i przyrządzania smacznych, a jednocześnie zdrowych potraw.
Numer dopuszczenia: 226/2/2009...
18,28 zł
20,40 zł
Oszczędzasz: 2,12 zł
Cena sugerowana przez wydawcę