Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna
Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz...
-34%

Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz...

Anna Skrzypek

Wydawnictwo:SBM
Autor: Anna Skrzypek
Liczba stron: 136
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2021
Format: 283x206 mm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788382220636
Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz...
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,00
19,00
Oszczędzasz: 10,00

Opis

Kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.