Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
Technik hotelar. - Organizacja pracy służby pięter
-9%

Technik hotelar. - Organizacja pracy służby pięter

Marek Halama

Wydawnictwo:Difin
Autor: Marek Halama
Liczba stron: 132
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 16x23 cm
EAN:9788379306657
Technik hotelar. - Organizacja pracy służby pięter
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,90
27,28
Oszczędzasz: 2,62

Opis

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa 2015 r.
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12 Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych.
Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz, co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb osób o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.