Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
-5%

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:W.A.B.
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 176
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2020
Format: 19x23,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788328074637
Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków
Cena sugerowana przez wydawcę:
34,99
33,30
Oszczędzasz: 1,69

Opis

Smaki na każde podniebienie. Są zarazem wykwintne i proste Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.