Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieBiologia
51068302476KS
-19%

Surowce zwierzęce Ocena i wykorzystanie

Wydawnictwo:Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Tłumacz: Zimmerer Katarzyna
Liczba stron: 512
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 14.5x20.5cm
ISBN: 9788309017837
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788309017837
Surowce zwierzęce Ocena i wykorzystanie
Cena sugerowana przez wydawcę:
50,00
40,50
Oszczędzasz: 9,50

Opis

Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.