Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieTechnologia żywności
Sterowanie procesami techn. w produkcji żywności
-28%

Sterowanie procesami techn. w produkcji żywności

Marek Ludwicki

Wydawnictwo:Wydawnictwo Naukowe PWN
Autor: Marek Ludwicki
Liczba stron: 418
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 16,5x23,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788301182090
Sterowanie procesami techn. w produkcji żywności
Cena sugerowana przez wydawcę:
69,90
50,59
Oszczędzasz: 19,31

Opis

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne właściwości obiektów regulacji automatycznej, właściwości regulatorów i urządzeń wykonawczych, rodzaje analogowych, dyskretnych i mikroprocesorowych układów regulacyjnych oraz sposoby regulacji podstawowych parametrów procesów technologicznych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.