Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomiczna
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronimiczna część 1. Podręcznik do nauki zawodu
-4%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronimiczna część 1. Podręcznik do nauki zawodu Technikum

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 344
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302135880
EAN:9788302135880
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronimiczna część 1. Podręcznik do nauki zawodu
Cena sugerowana przez wydawcę:
81,10
77,71
Oszczędzasz: 3,39

Opis

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.