Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu
-4%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Marzanna Zienkiewicz

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Marzanna Zienkiewicz
Liczba stron: 184
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.5cm
ISBN: 9788302135903
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302135903
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Podręcznik do nauki zawodu
Cena sugerowana przez wydawcę:
76,60
73,40
Oszczędzasz: 3,20

Opis

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.