Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
-4%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Wydawnictwo:WSiP
Liczba stron: 184
Oprawa: miękka
Seria wydawnicza: TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788302135897
EAN:9788302135897
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Kwalifikacja T.6.2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Cena sugerowana przez wydawcę:
79,00
75,70
Oszczędzasz: 3,30

Opis

Podręcznik do nauki:

sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych,
przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.