Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
54398101059KS
-12%

Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego

Elżbieta Paśnicka , Cezary Skalski

Wydawnictwo:Rea
Autor: Elżbieta Paśnicka , Cezary Skalski
Tłumacz: Andrzej Drawicz
Liczba stron: 320
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788375443493
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375443493
Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Cena sugerowana przez wydawcę:
40,50
35,80
Oszczędzasz: 4,70

Opis

Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.