Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Potrawy z jajek

Potrawy z jajek

Barbara Jakimowicz-Klein

Wydawnictwo:Astrum
Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Liczba stron: 136
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 12,5x19 cm
EAN:9788372779496
Potrawy z jajek
17,69

Opis

Co było pierwsze jajko czy kura? A co jest tańszym i mniej kalorycznym produktem spożywczym? Oczywiście jajko.Tylko co zrobić, żeby przygotowana na jego bazie potrawa stała się kulinarnym rarytasem? Jak urozmaicić omlet, aby okazał się wykwintnym daniem głównym podczas rodzinnej imprezy? I czy z dnia na dzień można przemienić się w mistrza przekąsek oraz pysznych sufletów?Dzięki książce, którą trzymasz w ręce tak.Zamieszczone w niej przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz-Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.