Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
-23%

Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Olimp Media
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 144
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2021
Format: 200x140 mm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788377073681
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Cena sugerowana przez wydawcę:
19,99
15,44
Oszczędzasz: 4,55

Opis

Książka z serii "Sekrety polskiej kuchni". Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.