Opis
Owoce jagodowe soczyste i pyszne źródło witamin i antyoksydantów!
Truskawki, jagody, żurawina, czarny bez, borówki, jeżyny, agrest, porzeczki czy maliny to najłatwiej dostępne, tanie i pyszne superfoods, do których możesz mieć dostęp. To niesamowite, jaka moc drzemie w tych owocach - mogą trwale obniżać ciśnienie, obniżać poziom glukozy i cholesterolu, dodawać energii, wzmacniać żyły i ścianki jelit, wpływać na kondycję wzroku, wzmacniać odporność i obniżać gorączkę.
W książce znajdziesz ponad 75 przepisów na dania z owoców jagodowych oraz dowiesz się z niej:
- który owoc poprawia wydolność wzroku przy słabym świetle,
- jakie owoce pomagają zregenerować organizm po wysiłku fizycznym,
- które jagody powinieneś jeść, by poprawić sprawność mózgu,
- jaki gatunek jagód pomaga walczyć z opryszczką,
- jakie owoce włączyć do koktajli, by poprawić sprawność seksualną.
Włącz jeszcze więcej jagód do swojego jadłospisu i przekonaj się, jak pyszne i pełne smaku może być zdrowe jedzenie, przyrządzając zupę agrestowo-ogórkową, gulasz wołowy z nutą kakaową i czerwonymi porzeczkami lub super energetyczne ruloniki z jagód i migdałów.
__
O autorce:
STEPHANIE PEDERSEN - jest dyplomowanym dietetykiem oraz członkiem Amerykańskiego Stowarzyszenia Praktyków Nieużywających Leków. Jej klientami są ludzie biznesu, przemysłowcy, wybitni fachowcy oraz znane postacie ze świata rozrywki. Stephanie pomaga im skutecznie walczyć z nadwagą i cieszyć się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Obecnie Pedersen mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i trzema synami.
Truskawki, jagody, żurawina, czarny bez, borówki, jeżyny, agrest, porzeczki czy maliny to najłatwiej dostępne, tanie i pyszne superfoods, do których możesz mieć dostęp. To niesamowite, jaka moc drzemie w tych owocach - mogą trwale obniżać ciśnienie, obniżać poziom glukozy i cholesterolu, dodawać energii, wzmacniać żyły i ścianki jelit, wpływać na kondycję wzroku, wzmacniać odporność i obniżać gorączkę.
W książce znajdziesz ponad 75 przepisów na dania z owoców jagodowych oraz dowiesz się z niej:
- który owoc poprawia wydolność wzroku przy słabym świetle,
- jakie owoce pomagają zregenerować organizm po wysiłku fizycznym,
- które jagody powinieneś jeść, by poprawić sprawność mózgu,
- jaki gatunek jagód pomaga walczyć z opryszczką,
- jakie owoce włączyć do koktajli, by poprawić sprawność seksualną.
Włącz jeszcze więcej jagód do swojego jadłospisu i przekonaj się, jak pyszne i pełne smaku może być zdrowe jedzenie, przyrządzając zupę agrestowo-ogórkową, gulasz wołowy z nutą kakaową i czerwonymi porzeczkami lub super energetyczne ruloniki z jagód i migdałów.
__
O autorce:
STEPHANIE PEDERSEN - jest dyplomowanym dietetykiem oraz członkiem Amerykańskiego Stowarzyszenia Praktyków Nieużywających Leków. Jej klientami są ludzie biznesu, przemysłowcy, wybitni fachowcy oraz znane postacie ze świata rozrywki. Stephanie pomaga im skutecznie walczyć z nadwagą i cieszyć się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Obecnie Pedersen mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i trzema synami.
Inne tego autora
Jarmuż powrócił niedawno do naszych kuchni po blisko stu latach nieobecności na polskim stole. Dziś każdy, kto stara się zdrowo odżywiać i prowadzi aktywny tryb życia słyszał o tym szalenie odżywczym i smacznym warzywie. Jeśli chcesz dowiedzieć się, co jeszcze oprócz smoothies, zielonych koktajli czy czipsów, można przyrządzić z jarmużu ta książka jest właśnie dla ciebie! ...
24,26 zł
36,90 zł
Oszczędzasz: 12,64 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Druga książka z serii Superfoods: obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia.Tym razem dowiemy się wszystkiego o najzdrowszej roślinie świata, która nie ma właściwości alergizujących, czyli kokosie. Na niemal 200 stronach znajdziemy wszystkie informacje niezbędne do tego, aby włączyć produkty pochodzące z kokosa do swojej diety i cieszyć się jego wyjątkowym aromatem i niepowtarzalnym smakiem. Oprócz informacji o wartościach odżywc...
24,26 zł
36,90 zł
Oszczędzasz: 12,64 zł
Cena sugerowana przez wydawcę