Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
54055502510KS
-13%

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

Witold Drogoń , Bożena Granecka-Wrzosek

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Witold Drogoń , Bożena Granecka-Wrzosek
Tłumacz: Anna Nowak
Liczba stron: 232
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 13.0x20.5cm
ISBN: 9788302119149
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302119149
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2
Cena sugerowana przez wydawcę:
43,20
37,78
Oszczędzasz: 5,42

Opis

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania. Numer dopuszczenia:11/2011


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.