Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
47241601059KS
-13%

Organizacja pracy w hotelarstwie 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa

Joanna Orłowska , Małgorzata Tkaczyk

Wydawnictwo:Rea
Autor: Joanna Orłowska , Małgorzata Tkaczyk
Tłumacz: Anna Klingofer
Liczba stron: 270
Rok wydania w Polsce: 2008
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788375440218
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375440218
Organizacja pracy w hotelarstwie 2
Cena sugerowana przez wydawcę:
45,50
39,78
Oszczędzasz: 5,72

Opis

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono: - zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO, - zasady utrzymania porządku i czystości, - zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP, - współpracę z biurami podróży, - charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.