Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
53174702509KS
-0%

Organizacja pracy podręcznik część 1 Technik hotelarstwa

Tadeusz Tulibacki

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Tadeusz Tulibacki
Tłumacz: Grzegorz Ostrowski
Liczba stron: 156
Seria wydawnicza: HOTELARSTWO
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788302107474
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302107474
Organizacja pracy podręcznik część 1
Cena sugerowana przez wydawcę:
40,70
40,50
Oszczędzasz: 0,20

Opis

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.