Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża turystyczno-hotelarskaTechnik hotelarstwa
44450801059KS
-14%

Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1 Podręcznik do nauki zawodu: Technik hotelarstwa

Wydawnictwo:Rea
Autor:
Tłumacz: Mec Renata
Liczba stron: 85
Rok wydania w Polsce: 2007
Format: 12.5x19.5cm
ISBN: 9788371419874
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788371419874
Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 1
Cena sugerowana przez wydawcę:
26,80
23,04
Oszczędzasz: 3,76

Opis

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta. Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.