Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
48285500207KS
-26%

Mięso i inne przysmaki z ogniska

Carsten Bothe

Wydawnictwo:Multico
Autor: Carsten Bothe
Tłumacz: Krystyna Mazur
Liczba stron: 120
Oprawa: do publikacji dołączona płyta CD
Tytuł oryginału: Auf offenem Feuer. Grillen, Braten, Kochen
Seria wydawnicza: TRADYCYJNY SMAK
Język oryginału: niemiecki
Rok wydania w Polsce: 2008
Format: 21.0x28.0cm
ISBN: 9788370737627
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788370737627
Mięso i inne przysmaki z ogniska
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,00
25,93
Oszczędzasz: 9,07

Opis

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem. Przeczytaj i wypróbuj! • Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko • Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać • Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem • Jak gotować i piec na ogniu • 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.