Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Mięsa. Klasa mistrzów
-26%

Mięsa. Klasa mistrzów

Anneka Manning

Wydawnictwo:Świat Książki
Autor: Anneka Manning
Liczba stron: 190
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 19x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788380312371
Mięsa. Klasa mistrzów
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,90
22,04
Oszczędzasz: 7,86

Opis

Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić? W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy? W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego? Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.