Opis
• Urozmaicone przepisy. Pomidory – marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany – smakują przy każdej okazji. • Cenne informacje. O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym. • Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Inne tego autora
Już dziś wędkowaliście? Nie? Nic nie szkodzi. Bo niezależnie od tego, czy ryba pochodzi z własnej wędki, ze sklepu za rogiem, czy z zamrażalnika, pokażemy Wam, jak się z nią obchodzić. Obiecujemy! Macie ochotę na bejcowanego pstrąga, gładzicę z boczkiem, spaghetti vongole albo calamari fritti? To do dzieła, rzućcie się na głęboką wodę, bo dziś jest dzień rybny....
9,34 zł
49,90 zł
Oszczędzasz: 40,56 zł
Cena sugerowana przez wydawcę