Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia śląska w.2014
-28%

Kuchnia śląska w.2014

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Astrum
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 278
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 20,4x14,8 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788372777096
Kuchnia śląska w.2014
Cena sugerowana przez wydawcę:
32,50
23,40
Oszczędzasz: 9,10

Opis

Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.