Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy
-28%

Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Zielona Sowa
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 60
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 23x18 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788378959205
Kuchnia polska - Przetwory, marynaty, dżemy
Cena sugerowana przez wydawcę:
5,99
4,31
Oszczędzasz: 1,68

Opis

Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.