Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia polska (czerwona)
-28%

Kuchnia polska (czerwona)

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Olesiejuk Sp. z o.o.
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 224
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 17,5x23,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788327410573
Kuchnia polska (czerwona)
Cena sugerowana przez wydawcę:
9,99
7,19
Oszczędzasz: 2,80

Opis

Ta książka powstała z myślą o tych wszystkich, dla których gotowanie i jedzenie to nie prozaiczna konieczność, a forma sztuki oraz źródło wyrafinowanej przyjemności. Słowem - dedykujemy ją wszystkim smakoszom. W niniejszej książce zamieściliśmy receptury zarówno na sztandarowe przeboje kuchni polskiej, jak i na mniej znane potrawy, które odznaczają się wyszukanym smakiem. Oprócz arcytradycyjnego kremu z borowików czy perliczki nadziewanej migdałami znajdziecie tu wykwintne morele w sosie winnym czy mus łososiowy w galarecie. Zapraszamy zatem do częstego korzystania z naszej książki, mając nadzieję, że przyrządzane według proponowanych tu przepisów specjały dogodzą Waszym podniebieniom.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.