Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe
-27%

Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe

Ojciec Teodor

Wydawnictwo:Rea
Autor: Ojciec Teodor
Liczba stron: 160
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 16,5x23 cm
EAN:9788379932894
Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,90
21,70
Oszczędzasz: 8,20

Opis

Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe to książka kucharska powstała z miłości do gotowania. Ojciec Teodor prezentuje ponad 120 smacznych przepisów na zupy i drugie dania, które gromadził przez całe swoje życie. Znajdziemy tu znane i cenione specjały kuchni polskiej: klasyczny rosół czy pomidorową, kotlety i sznycle, bigos czy pierogi, a także smaki i ciekawostki z Lubelszczyzny regionu, w którym ojciec Teodor wychował się i spędził życie. Wśród potraw są także dania mniej popularne, a nawet nieco egzotyczne, np. zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne, quiche lorraine.
Ojciec Teodor zadbał, aby przepisy były przedstawione krok po kroku, dzięki czemu poradzą sobie z nimi nawet mniej doświadczeni w kuchni. Zamieszczone przy przepisach dobre rady oraz zamienniki sprawiają, że książkę można wykorzystywać również jako inspirację do własnych poszukiwań.
Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora skradną Państwa serca i podniebienia oraz zachęcą do kulinarnych podróży!

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.