Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
-32%

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich

Markus Durst , Doris Iding , Johanna Wafler

Wydawnictwo:Purana
Autor: Markus Durst , Doris Iding , Johanna Wafler
Liczba stron: 144
Oprawa: twarda
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 19.5x27.0cm
ISBN: 9788360170403
EAN:9788360170403
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
Cena sugerowana przez wydawcę:
54,90
37,52
Oszczędzasz: 17,38

Opis

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Opinie

Kupujący ten produkt kupili także:

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.