Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik żywienia i usług gastronomicznych
53170402509KS
-9%

Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości Zasadnicza Szkoła Zawodowa

Hanna Górska-Warsewicz

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Hanna Górska-Warsewicz
Tłumacz: Grzegorz Ostrowski
Liczba stron: 268
Seria wydawnicza: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788302094057
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302094057
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,20
26,66
Oszczędzasz: 2,54

Opis

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży. Numer dopuszczenia: 09/2005.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.