Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiDieta
Kompletna Dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej
-32%

Kompletna Dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej

Paulina Borkowska

Wydawnictwo:Wam
Autor: Paulina Borkowska
Liczba stron: 976
Oprawa: etui kartonowe
Rok wydania w Polsce: 2023
Format: 230x175 mm
EAN:9788327738325
Kompletna Dieta warzywno-owocowa dr E. Dąbrowskiej
Cena sugerowana przez wydawcę:
149,90
101,72
Oszczędzasz: 48,18

Opis

Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R) + domowe sposoby na kiszenie i fermentację

Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej(R):

  • odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw,
  • odbudujesz dobrą kondycję Twojego organizmu,
  • poprawisz wygląd swojej skóry,
  • zwalczysz uczucie zmęczenia,
  • ograniczysz infekcje i zwiększysz odporność.

Zachowaj efekty diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej(R) do końca życia! Czytając tę książkę, poznasz:

  • 5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety,
  • powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem,
  • "tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób,
  • reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków,
  • zasady efektywnej aktywności fizycznej.

Jedyna na rynku książka zawierająca zbiór przepisów na prawidłowe i zdrowe wyjście z diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej(R)! Znajdziesz w niej:

  • etapy wychodzenia z postu - pełny program w jednym miejscu,
  • 115 doskonałych przepisów zgodnych z protokołem wyjścia z diety,
  • listę produktów i przykładowe zestawy menu,
  • porady dietetyczne i triki na właściwe odmierzanie składników i porcji posiłków.

W książce "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską(R)" znajdziesz:

  • porady, jakie produkty wybrać do kiszenia, w czym najlepiej kisić,
  • przepisy na fermentowane dania: kiszone warzywa, kimchi, kombuchę, zakwas z buraków, chleb na zakwasie,
  • wskazówki, jak wykorzystać kiszone produkty w poście i diecie dr Ewy Dąbrowskiej,
  • porady, jak zrobić domowe mleko kwaszone, kefir, jogurt czy jajka peklowane,
  • inspirujące, nietypowe przepisy na warzywa i owoce: kapustę kiszoną z imbirem i marchewką, kiszone jabłka i cytryny, kiszone rzodkiewki i kiszony ananas,
  • sposoby na wykorzystanie fermentowanych produktów w kuchni w zbilansowanych przepisach.

Bestsellerowy zestaw!


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.