Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
Kolory smaku Warzywa i owoce
-23%

Kolory smaku Warzywa i owoce

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Olimp Media
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 192
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 16,5x22 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788377071915
Kolory smaku Warzywa i owoce
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,99
23,16
Oszczędzasz: 6,83

Opis

Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.