Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Kiszonki i fermentacje TW
-32%

Kiszonki i fermentacje TW

Aleksander Baron

Wydawnictwo:Pascal
Autor: Aleksander Baron
Liczba stron: 240
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2016
Format: 20x26 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788376428390
Kiszonki i fermentacje TW
Cena sugerowana przez wydawcę:
64,90
44,04
Oszczędzasz: 20,86

Opis

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.