Opis
Gruzja zachwyca, a jej kuchnia uzależnia. Ta książka wyjaśnia dlaczego. Czytajcie, gotujcie i jedzcie!
Marcin Meller
Przepisy, które oddają sprawiedliwość kuchni i smakom fascynującego Kaukazu pomostu łączącego Europę z Azją. Książka jest sentymentalną podróżą autorki kulinarnym szlakiem jej ormiańskiej rodziny. Olia Hercules za cel bierze sobie odtworzenie oryginalnych przepisów i smaków Kaukazu.
Marcin Meller
Przepisy, które oddają sprawiedliwość kuchni i smakom fascynującego Kaukazu pomostu łączącego Europę z Azją. Książka jest sentymentalną podróżą autorki kulinarnym szlakiem jej ormiańskiej rodziny. Olia Hercules za cel bierze sobie odtworzenie oryginalnych przepisów i smaków Kaukazu.
Inne tego autora
Najwspanialsze smaki lata i dzieciństwa.
Najnowsza książka Olii Hercules to cudowna, nostalgiczna podróż śladami smaków z dzieciństwa. W "Sielskich smakach" autorka zgromadziła 100 doskonałych przepisów kojarzących się ze szczęściem, latem, beztroską i wakacjami. Z kuchnią mamy i babuszki.
Olia, przywołując własne wspomnienia, liczne rozmowy i spotkania poświęcone gotowaniu, opisuje różnorodność i spuściznę kuchni ukraińskiej. Przybliża fenomen tzw. letnich kuchni - niewielkich, stojących w pobl...
41,41 zł
59,99 zł
Oszczędzasz: 18,58 zł
Cena sugerowana przez wydawcę