Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2
-24%

Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2

Antoinette Savill

Wydawnictwo:RM
Autor: Antoinette Savill
Liczba stron: 224
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2019
Format: 23,1x16,3 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788381512398
Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,99
22,80
Oszczędzasz: 7,19

Opis

Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.