Opis
Druga część podręcznika rozwija kompetencje językowe z zakresu: obsługi gościa w sali konsumenckiej, wykonywania zadań konsjerża, organizowania konferencji i bankietów, opracowania oferty turystycznej. Dodatkowym ważnym rozdziałem jest kompleksowe przygotowanie do ubiegania się o pracę w branży hotelarskiej.
Inne tego autora
<P>Podręcznik do nauki języka angielskiego w zawodzie <STRONG>technik hotelarstwa</STRONG>.</P><UL> <LI>Uczy <STRONG>słownictwa</STRONG> charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej.</LI> <LI>Kładzie nacisk na <STRONG>zwroty i wyrażenia</STRONG> przydatne w pracy hotelarza.</LI> <LI>Zawiera <STRONG>wzory pism</STRONG> oficjalnych i nieoficjalnych.</LI> <LI>Przybliża <STRONG>zasady skutecznej komunikacji</STRONG> ustne...
67,27 zł
70,20 zł
Oszczędzasz: 2,93 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
Ćwiczenia przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa z propozycjami typów zadań oraz kryteriów oceniania zadania egzaminacyjnego w języku angielskim....
18,07 zł
18,60 zł
Oszczędzasz: 0,53 zł
Cena sugerowana przez wydawcę