Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
53318100207KS
-28%

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Hanna Szymanderska

Wydawnictwo:Multico
Autor: Hanna Szymanderska
Tłumacz: Aleksander Pogorzelski
Liczba stron: 112
Oprawa: do publikacji dołączona płyta CD
Seria wydawnicza: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 9788370738686
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788370738686
Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Cena sugerowana przez wydawcę:
42,00
30,30
Oszczędzasz: 11,70

Opis

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Grzyby” to szósty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * jakie grzyby nie nadają się do suszenia, * dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem, * czym faszerować grzyby, * jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.