Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
51289701059KS
-5%

Grill czyli ruszt Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Wydawnictwo:Rea
Tłumacz: Ryszard Tokarski
Liczba stron: 56
Rok wydania w Polsce: 2010
Format: 12.5x19.5cm
ISBN: 9788375442489
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788375442489
Grill czyli ruszt
Cena sugerowana przez wydawcę:
9,90
9,44
Oszczędzasz: 0,46

Opis

Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów.


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.