Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
Gotowanie na parze
-27%

Gotowanie na parze

Wydawnictwo:Troy
Liczba stron: 240
Oprawa: twarda
Seria wydawnicza: Dobra kuchnia
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2012
Format: 16.4x24.0cm
ISBN: 9788363559205
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788363559205
Gotowanie na parze
Cena sugerowana przez wydawcę:
39,95
28,97
Oszczędzasz: 10,98

Opis

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.