Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Domowy wyrób wędlin

Domowy wyrób wędlin pasztety, szynki

Franciszek Wolski

Wydawnictwo:Arystoteles
Autor: Franciszek Wolski
Liczba stron: 64
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
ISBN: 9788363803230
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788363803230
Domowy wyrób wędlin
6,30

Opis

Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.