Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Dobre, bo polskie. Indyk, kaczka, gęś
-17%

Dobre, bo polskie. Indyk, kaczka, gęś

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:Olesiejuk Sp. z o.o.
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 128
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2017
Format: 21,5x21,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788327445452
Dobre, bo polskie. Indyk, kaczka, gęś
Cena sugerowana przez wydawcę:
14,99
12,45
Oszczędzasz: 2,54

Opis

Indyk, kaczka i gęś to polski drób o wyjątkowych zaletach smakowych.
Przedstawiamy przepisy na wykwintne dania - faszerowanego indyka, gęś świąteczną czy kaczkę z jabłkami. Na codzienny obiad niezła jest gęsina duszona z kaszą i pieczarkami, sznycle z piersi indyka lub kaczka w kapuście.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.