Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy
-32%

Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy

Francesca Badi , Omar Busi

Wydawnictwo:Jedność
Autor: Francesca Badi , Omar Busi
Liczba stron: 256
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 19,5x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379714322
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,00
23,75
Oszczędzasz: 11,25

Opis

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.
Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów czekoladowych, którym trudno się oprzeć.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.