Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIKulinaria
Ciasto francuskie
-22%

Ciasto francuskie 60 sprawdzonych przepisów na każdą okazję

Carla Bardi , Ting Morris

Wydawnictwo:Mc Rae
Autor: Carla Bardi , Ting Morris
Liczba stron: 128
Oprawa: twarda
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2011
Format: 21.5x21.5cm
ISBN: 9788860983091
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788860983091
Ciasto francuskie
Cena sugerowana przez wydawcę:
23,10
18,02
Oszczędzasz: 5,08

Opis

Seria książek w kształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.

W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.