Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieBiotechnologia
Biotechnologia żywności
-23%

Biotechnologia żywności

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:WNT
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 498
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2013
Format: 16.5x23.5cm
ISBN: 9788379260744
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379260744
Biotechnologia żywności
Cena sugerowana przez wydawcę:
60,00
46,20
Oszczędzasz: 13,80

Opis

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.