Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru
-32%

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru

Agnieszka Bednarska

Wydawnictwo:Pascal
Autor: Agnieszka Bednarska
Liczba stron: 272
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2023
Format: 210x162 mm
EAN:9788383171067
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru
Cena sugerowana przez wydawcę:
65,00
44,10
Oszczędzasz: 20,90

Opis

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!

Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?

Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!

Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?


Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.