Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiRośliny
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...
-34%

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...

Aleksandra Halarewicz

Wydawnictwo:SBM
Autor: Aleksandra Halarewicz
Liczba stron: 192
Oprawa: twarda
Rok wydania w Polsce: 2015
Format: 16,5x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788378458609
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin ...
Cena sugerowana przez wydawcę:
29,95
19,62
Oszczędzasz: 10,33

Opis

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.