Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiDieta
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
-27%

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

Michel Montignac

Wydawnictwo:Artvitae
Autor: Michel Montignac
Liczba stron: 128
Oprawa: miękka
Język oryginału: polski
Rok wydania w Polsce: 2012
Format: 16.5x21.0cm
ISBN: 9788388108341
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788388108341
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Cena sugerowana przez wydawcę:
36,00
26,40
Oszczędzasz: 9,60

Opis

Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac.
Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych.

Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie.
Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.