Szukaj Szukaj
KSIĄŻKILiteraturaPoradnikiKulinaria
4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni
-32%

4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni

Timothy Ferriss

Wydawnictwo:Laurum
Autor: Timothy Ferriss
Liczba stron: 656
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2018
Format: 18,7x23,5 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788380875609
4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni
Cena sugerowana przez wydawcę:
59,90
40,65
Oszczędzasz: 19,25

Opis

Jak by to było, gdybyś mógł osiągnąć światowy poziom w dowolnej dziedzinie w ciągu 6 miesięcy lub nawet w krótszym czasie?
4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni to coś więcej niż książka kucharska. To podręcznik po świecie szybkiego uczenia się. Przywołując wskazówki i sztuczki zaczerpnięte od szachowych mistrzów, znanych szefów kuchni, profesjonalnych sportowców, sommelierów, supermodelek i wielu innych osób, Tim Ferriss stworzył książkę kucharską dla ludzi, którzy nie kupują książek kucharskich, która jest przewodnikiem zarówno po sztuce gotowania, jak i po życiu. Gotowanie jest tu tylko przyczynkiem do zgłębiania istoty procesu uczenia się na poziomie meta, czyli mechanizmu, dzięki któremu da się opanować każdą umiejętność w możliwie najkrótszym czasie. I nieważne, czy chodzi o lepienie pierogów, naukę pływania, czy rzuty za trzy w koszykówce.
Czytając 4 godziny, by zostać mistrzem nie tylko w kuchni, przede wszystkim nauczysz się, jak:
przyswoić sobie wiedzę z 6-miesięcznego kursu gotowania w ciągu 48 godzin,
ugotować niesamowitego okonia morskiego w umywalce w ciągu 20 minut,
przyrządzić rewelacyjną ucztę clambake w kuble na śmieci.
Te same zasady pozwolą ci również:
nauczyć się płynnie mówić po hiszpańsku w ciągu 8 tygodni,
zdobyć rekord świata w tango w ciągu 5 miesięcy,
zrzucić od 10 do nawet 70 kilogramów dzięki diecie Slow-Carb(R).

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.