Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieTechnologia żywności
38128001007KS
-20%

Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie

P.A. Luning , W.J. Marcelis , W.M.F. Jongen

Wydawnictwo:WNT
Autor: P.A. Luning , W.J. Marcelis , W.M.F. Jongen
Tłumacz: Leopold Regner
Liczba stron: 412
Tytuł oryginału: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
Seria wydawnicza: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Język oryginału: angielski
Rok wydania w Polsce: 2009
Format: 17.0x24.0cm
ISBN: 8320429668
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788320429664
Zarządzanie jakością żywności
Cena sugerowana przez wydawcę:
38,85
30,97
Oszczędzasz: 7,88

Opis


Opinie

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.