Szukaj Szukaj
SZKOŁA I EDUKACJAPodręczniki akademickieTechnologia żywności
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym
-28%

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym

Praca zbiorowa

Wydawnictwo:WNT
Autor: Praca zbiorowa
Liczba stron: 100
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2014
Format: 17x24 cm
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788379261727
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,00
25,20
Oszczędzasz: 9,80

Opis

Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. W przemyśle spożywczym zarządzanie jakością dotyczy głównie produktów, które muszą spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego, odpowiadać gustom klientów i tworzyć przewagę konkurencyjną producentów. W niniejszym kompendium zostały zebrane najważniejsze pojęcia z zakresu zarządzania jakością, przedstawione z uwzględnieniem specyfiki przemysłu spożywczego. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.