Szukaj Szukaj
KSIĄŻKIDo nauki zawoduBranża gastronomicznaTechnik technologii żywności
52826602509KS
-15%

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP Technikum

Krystyna Flis , Aleksandra Procner , Flis Krystyna , Procner Aleksandra

Wydawnictwo:WSiP
Autor: Krystyna Flis , Aleksandra Procner , Flis Krystyna , Procner Aleksandra
Liczba stron: 256
Oprawa: broszurowa
Rok wydania w Polsce: 2008
Format: 18.5x23.0cm
ISBN: 9788302041655
Dostępność:Produkt czasowo niedostępny
EAN:9788302041655
Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Cena sugerowana przez wydawcę:
35,80
30,58
Oszczędzasz: 5,22

Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Opinie

Inne tego autora

Ta strona wykorzystuje ciasteczka lub podobne technologie do przechowywania informacji. Brak zmiany w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na to. Więcej w naszej polityce prywatności.