Inne tego autora
Nowe wydanie uzupełnione i poprawione. W treści: Ekonomiczne aspekty produkcji pieczarek Producent pieczarek jako przedsiębiorca Produkcja pieczarek to produkcja żywności Co warto wiedzieć o pieczarce i jej intensywnej produkcji Wyposażenie pieczarkarni Surowce do produkcji Jakość pieczarek na rynek świeży i dla przetwórstwa Programowanie uprawy Przebieg uprawy Analiza pojawiających się problemów uprawowych Zbiór i przygotowanie do sprzedaży Ocena uzyskanych wyników Podstawowe choroby i szkodnik...
44,25 zł
55,00 zł
Oszczędzasz: 10,75 zł
Cena sugerowana przez wydawcę
W ciągu ostatnich kilku lat w technologii uprawy pieczarki zaszło bardzo wiele zmian. Obecnie dominuje technologia uprawy pieczarki na podłożu fazy III, które często jest ładowane mechanicznie, w dużych obiektach liczących co najmniej kilkanaście hal uprawowych. Produkcja prowadzona jest przez cały rok. Sytuacja ta istotnie zmieniła zagrożenie stratami powodowanymi przez choroby i szkodniki. Znacznie zmniejszyła się liczba patogenów zagrażających uprawie pieczarki. Znaczenie gospodarcze ma tyl...
26,63 zł
31,50 zł
Oszczędzasz: 4,87 zł
Cena sugerowana przez wydawcę